My Community
September 09, 2010, 06:01:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Anadolu Liseleri 9. sınıflarda İngilizce ders saat sayısının azaltılması  (Read 294 times)
80elt80
eltpool
*

« on: July 21, 2010, 04:06:11 PM »

Arkadaşlar bu konu henüz çok yeni. MEB resmi sitesinde yayınlanan bir habere göre Anadolu Liseleri 9. sınıfında İngilizce ders saatinin sayısı 10 saatten 6 saate indirilecekmiş.
sleepless73
eltpool
*

« Reply #1 on: July 21, 2010, 10:14:13 PM »

İndirilecekmiş değil "indirildi" bile. Bu daha başlangıç, böyle olacağını düzler anadoluya çevrildiğinde tahmin etmiştim, birkaç yıl içinde 6 saatte fazla gelecek ve 4'e indirecekler. Bahaneleri de hazır olacak, eski "sayın" bakanın dediği gibi "zaten öğretemiyorlar şu ingilizceyi, ne gerek var bu kadar fazla saate" diyip işin içinden çıkacaklar. İngilizce saatlerini azalttıkları yetmiyormuş gibi yanına bir de 2 saat Almanca ilave edip tam karman çorman yaptılar yabancı dil eğitimini, mübarek olsun herkese...
konevi
konevi
Adminağa
eltpool

"Sen Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanısın"

« Reply #2 on: July 22, 2010, 07:08:49 PM »

Aslında değişen birşey yok. Anadolu liselerini isim değişikliği adı altında düz liselere çevirdiler. anadolu öğretmen liselerinin durumu net değil. yakında onuda bozarlar. hülasa eğitim adına ne varsa herşeyi bozdular. Yakında SBS sınavınada gerek kalmayacak. sadece fen ve sosyal bilimler lisesine girmek için gerek olacak. nasıl olsa anadolu liselerini tamamen düzleştirdiler. ders seçimi öğrencilere bırakılcak. dersi olmayan öğretmen norm fazlası durumuna düşecek. artık o okul senin bu okul benim gezip duracak. ne acayip değil mi?
söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. vesselam...

Özlenen Mevla ise, gönül özünde; mahkûm etme gözyaşını, salıver gitsin.
Özleten Leyla ise, dünya yüzünde; mahrum etme genç yaşını, siliver gitsin…
sehermar
eltpool
*

« Reply #3 on: August 24, 2010, 08:12:58 PM »

Bir ingilizce vardı eski zamanda nasıl bilirdiniz Smiley Gerçekten de doğru çizgiyi ne zaman bulacağız?
crystalheart
eltpool
*

« Reply #4 on: August 25, 2010, 08:18:17 PM »

9. sınıflarda bu 6 saate göre yıllık plan nasıl yapılacağı açıklandı mı?
sehermar
eltpool
*

« Reply #5 on: August 26, 2010, 09:29:44 PM »

yeni ders programı açıklanacakmış.bakanlık ortaöğretim sayfasında bekleyin yakında çıkacak yazıyordu.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: