konevi
konevi
Adminağa
eltpool

"Sen Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanısın"
|
 |
« on: January 17, 2009, 03:47:45 PM » |
|
siteye giren arkadaşlar şu an ne durumda olduklarını yazabilirler mi? bugün canım sıkkın, yazılıları yetiştirmeye çalışıyorum. notları e-okula gireceğim daha. kaloriferler yanmıyor. hayırlısı bakalım. 
|
|
|
|
|
|
Özlenen Mevla ise, gönül özünde; mahkûm etme gözyaşını, salıver gitsin. Özleten Leyla ise, dünya yüzünde; mahrum etme genç yaşını, siliver gitsin…
|
|
|
|
Eltpool Forum
|
 |
« on: January 17, 2009, 03:47:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lotus
eltpool
Forum Reader
|
 |
« Reply #1 on: January 17, 2009, 04:57:27 PM » |
|
Benim de canım sıkkın hiç keyfim yerinde değil. üç gün önce kuzenim vefat etti çocukları çok minik onlara daha çok üzülüyorum. Az önce de TV izlerken israile gene lanet okudum Gazzedeki insanlara çok üzüldüm. Allah yardımcıları olur inşallah bu zulümden çabuk kurtulurlar. notları da e-okula geçmesi kaldı eğer hata vermezse o da kolay iş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eltpool Forum
|
 |
« Reply #1 on: January 17, 2009, 04:57:27 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konevi
konevi
Adminağa
eltpool

"Sen Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanısın"
|
 |
« Reply #2 on: January 17, 2009, 05:29:43 PM » |
|
başınız sağolsun Lotus Hocam. Allah geride kalanlara sabr-ı cemil nasip etsin. Gazzedeki Filistinli Müslüman kardeşlerimize Mevalam yardım etsin. dua ediyoruz. sizlerde dualarınızı esirgemeyin...
|
|
|
|
|
|
Özlenen Mevla ise, gönül özünde; mahkûm etme gözyaşını, salıver gitsin. Özleten Leyla ise, dünya yüzünde; mahrum etme genç yaşını, siliver gitsin…
|
|
|
OsKa
Bilmediğini Bilen
Adminağa
eltpool

|
 |
« Reply #3 on: January 17, 2009, 10:57:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖZLEM ERCAN
eltpool
|
 |
« Reply #4 on: January 22, 2009, 01:35:46 PM » |
|
bende eski günleri cok özledim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lightframe
eltpool
|
 |
« Reply #5 on: June 11, 2009, 06:52:07 AM » |
|
arkadaşlar hayat neden hepimizi bu kadar mutsuz etti.neden istediklerimiz olmuyor...... mesleğe yeni baslamıs bır ğöğretmenım ama hayattan bır beklentım kalmadı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dürisemin
Dürisemin
eltpool
|
 |
« Reply #6 on: October 26, 2009, 06:20:02 PM » |
|
bugün sadece 4 dersim olmasına rağmen hala boğazım ağrıyor , yarın 6 ders var bakalım yarın ne halde olucam  yine bu durumu az çok tahmin ediyorum , asıl meçhul olan gelecek... hiç bi şey görememek hatda bi fikirde dahi bulunamamak sanırım araf ta olmak durumu bu olsa gerek
|
|
|
|
|
|
And Wachitu Came
|
|
|
canan
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #7 on: February 14, 2010, 10:01:35 PM » |
|
Ben de çok ümitsiz ve kendimi bitkin hisesiyorum. Meslekde yeniyim fakat eskimek de istemiyorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lagrima
Seyyar Büfe
Adminağa
eltpool

Oh my God, They killed Kenny again
|
 |
« Reply #8 on: February 15, 2010, 02:04:45 PM » |
|
Ben de çok ümitsiz ve kendimi bitkin hisesiyorum. Meslekde yeniyim fakat eskimek de istemiyorum....
Aman hocam, ümitsizliğe düşmeyin. yapacak o kadar çok şey var ama bazen göremeyebiliyoruz gözümüzün önündekileri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daisy20
eltpool
|
 |
« Reply #9 on: March 12, 2010, 10:13:27 PM » |
|
evet,öğretmenlik öğrencilik gibi değil ,monotonluk oluyor,bir süre sonra tipik devlet memuru olup çıkıyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmasim
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #10 on: April 02, 2010, 09:53:47 PM » |
|
merhaba arkadaşlar. ben genel lise 10. sınıfları okutuyorum. kitabımız Breeze 10 . BU KİTAP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. bence genel liselerin seviyesinin üzerinde bir kitap. öğrenciler zorlanıyor. bende genellikle kitap dışında gramer konularının veriyorum. okuma parçalarındada seviyeyi aşıyor. sizde aynı problemleri yaşıyormusunuz. ne önerirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|