|
scheida
Guest
|
 |
« on: September 24, 2006, 11:01:05 PM » |
|
arkadaşlar evet iolpliyim .. şimdilik bölee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystery
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #1 on: September 28, 2006, 07:24:23 PM » |
|
Selam scheida. bende iolplilim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claxie
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #2 on: October 04, 2006, 03:10:35 PM » |
|
eee? içerik ya da sonuç ya da amacı anlayamadım bu topic'de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
real mirror
Guest
|
 |
« Reply #3 on: October 04, 2006, 09:05:39 PM » |
|
http://iolp.anadolu.edu.trhttp://iolp.aof.edu.tringilizce öğretmenliği lisans programı (iölp), anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesine bağlı dört yıllık bir lisans programıdır. 28.02.2000 tarihinde milli eğitim bakanlığı ile anadolu üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği başlatılan bu program, halen ülkemizdeki eğitim fakültelerinde uygulanmakta olan örgün ingilizce öğretmenliği lisans programlarına eşdeğer bir programdır. iölp'nın ilk iki yılı örgün (yüzyüze eğitim) son iki yılı ise tamamen uzaktan öğretim sistemi ile yapılması planlanmıştır. evet resmi olarak açıklaması budur fakat her zaman kazın ayağı böyle olamamaktadır.. daha çok üniversite kampüslerinde değil lise binalarında eğitim veren bu bölüme kısaca üniverlise de diyebiliriz.. zira ilk iki yıldan sonra öğretmen olması planlanmıs gençlerimiz nerdeyse diğer lisans programları kadar puan almalarına ragmen önlerine binbir turlu engeller çıkartılarak öğretmen olmaları istenmiyormus gibi bir tutum sergilenmektedir en büyük örnegi 2004 senesinde ki oranlara bakılarak anlasılabilir örnek olarak kadıköy de ki bolumde 2004 senesinde 2. sınıfta öğrenim gören yaklasık 200 öğrenciden öğretmenliğe bu sene baslayanların sayısı iki elin parmaklarını gecmeyecek kadardır.. ayrıca 2004 - 2005 öğretim yılı itibariyle artık 16 il e değil sadece eskişehir de ki merkezine öğrenci alan bölüm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vivacious
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #4 on: October 05, 2006, 04:08:03 PM » |
|
arkadaşlar bende iölp mezunuyum.bu sene mezun oldum.ama bölümü sevdim hiç bi zaman kendimi iölp zede olarak görmedim.mesele tamamen bizde bitiyodu.ama tabiki bölüm olarak zor da bir bölümdü.dışarıdan görüldüğü gibi değil.ama insan azmedince herşeyin üstesinden geliyor.şimdi sıra kpss de.başarılarrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burrcu
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #5 on: October 23, 2006, 11:40:30 PM » |
|
bu başlığı görünce yazmamak mümkün değil.ben halen bu bölümde okumaktayım. 5inci ve umarım son senem! söylemek istediğim şu.görünüşte çok şanslıyız hatta BALLIYIZ.ooh iki sene okuyolar iki yıl sonunda bide ücretliiye hak kazanıyolar.ne ala memleket.keşke hayatında ilk defa gördüğün şeyleri evde oturup tek başına çalışmanın yada anlamaya çalışmanın zorluğunu herkes görebilse.5inci yılım ama ben şanslı bile sayılırım.şuan 6. yılda hala 3. sınıfı bitiremeyen arkadaşlarım var.gerçekten zor. şimdi dua ediyorumki seneye atamalarda bi sorun yaşamıyım. sadece paylaşmak istedim. seneye okulum bittiğinde umarım güzel şeyler yazabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratbkmz
Guest
|
 |
« Reply #6 on: November 07, 2006, 06:14:04 AM » |
|
merhaba iolpliler ben de sizin gibi zedeyim bolum biraz zor ama disinizi sıkın ben gecen sene mezun oldum su an ucretli olarak calisiyorum ayrica kpss zedeyim de ben:)kendinize ve derslerinize iyi bakin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shlimazl
Guest
|
 |
« Reply #7 on: November 10, 2006, 06:05:44 PM » |
|
Ben Anadolu'nun eğitim fakültesinden mezun oldum geçen yıl. iölp de okuyan ve hala okumakta olan (  ) bir çok arkadaşım var. gerçekten zor bir bölüm. yani bu bölümde okuyanlara kolay gelsin diyorum. hele o sizin ingiliz edebiyatı sınavları bi ölüm ya... tabi bu arada approach sınavlarını da atlamak lazım. gerçekten zoru başarıyorsunuz. tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snhot
Guest
|
 |
« Reply #8 on: November 11, 2006, 11:57:58 AM » |
|
merhaba arkadaslar bende iolp mezunuyum  5. yılda da olsa zoru basardım. sizinde basaracagınıza eminim. shlimazl ingiliz edebiyatı derslerden en kolayı idi. sen skills i görmedin sanırım. ayrıca egitimden mezun olup ta bizi anladıgın icin tesekkürler. kolay gelsin herkese...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shlimazl
Guest
|
 |
« Reply #9 on: November 11, 2006, 05:21:02 PM » |
|
gerçekten sizi anlıyorum. skills, metodology gibi normal şartlarda kolay sayılabilecek dersleriniz bile sınav sistemi yüzünden oldukça zor oluyor. dediğim gibi "zoru başarıyorsunuz"... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jackalgs
JaCKaL
eltpool
peace!
|
 |
« Reply #10 on: March 08, 2007, 05:33:42 PM » |
|
selam..bende iölp öğrencisiyim ve son senem..şimdiye kadar 1 ders bile almadan 4te 4 gitti okul,inşallah son seneyi de böyle atlatıp atanırım.. gerçekten zor bir bölüm,evde tek basına çalışmak hiç ama hiç kolay değil.bazen dil&edebiyata gitmediğime yansam da memnunum bu bölümde okumaktan,ii yada kötü mezun oluyoruz işte...Alttan gelen arkadaşlara Allah sabırlar versin  Bu arada bizim halimizi anlayan ve iölpli olmayan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Nothing succeeds like success...
|
|
|
|
kimyongg
Guest
|
 |
« Reply #11 on: March 20, 2007, 03:29:22 PM » |
|
slm bende bir iolp mezunuyum şu an kiliste kadrolu çalışıyorum gerçekten çokzordu özellikle son sene skill dersi beni çok yordu ama her şeye rağmen bu bölüm bana çok şey öğretti en kısa zamanda sizinde mezun olmaız dileğiyle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eminesvgn
Guest
|
 |
« Reply #12 on: March 23, 2007, 10:35:34 AM » |
|
slm bende iölplym ve çok zor olduğu konusnda size katlyrm saanda ucretlı ögrtmenlk yapıyorm böyle gidersede hep böyle kalcm sanrm.aöf tükettı beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
taz_maniac
Guest
|
 |
« Reply #13 on: September 27, 2007, 03:07:19 PM » |
|
selam arkadaşlar. bende İÖLPliyim. bu sene 6.ıncı seneye uzayacak sanırım okul skills ve morph. yüzünden.. inşallah bu sene biter bari artık.. ücretli çalışıyorum şuanda geçen yıl da ücretli çalıştım.. aynı işi yap az para al.. ama ne yaparsın... boş durmaktan iyi.. herkese başarılar.. zoru başarıyosunuz diyen arkadaşım (nickini hatırlayamadım) gerçekten bizi anladığın için çok teşekkürler.. 2 senelik örgün eğitimi Ankara'da tamamladım. ilk sene bizi korkutmuşlardı bu bölümden mezun olmak imkansız vb.. konularda. şimdi tabiki bayağı bi piştik bu konularda o zamanlar çömezdik.. ama şu 2 ders de bitse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagehan
n@geh@n
eltpool
|
 |
« Reply #14 on: September 28, 2007, 04:22:01 PM » |
|
slm iölpliler... bende bir iölp mezunuyum.. 4 yılda mezun olabilen nadir ve şanslı sayılanlardan biriyim.. tanrım skills berbat bi derstti. okuyanlara sabır diliorumm.. şuanda küçükçekmecede kadrolu çalışıorum. 2.yılım... iölpdeki herkese okulda ve kpssde bol şans diliorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sibeling
eltpool
|
 |
« Reply #15 on: September 29, 2007, 09:50:00 PM » |
|
mrb arkadaşlar bende iölp mezunuyum. ben malesef hemen mezun olabilenlerden değilim. busene çok şükür bitti ama zor geçti benim için evet gerçekten zor bi okul oldu nedense yada bilerek zorlaştırıyolar. herneyse ama bitiyo işte geçte olsa kurtuldum ve okuyan arkadaşlara gerçekten dua ediyorum biran önce bitsin okulları. uzun bi süre ücretli olarak çalıştım ve hala ücretli olarak çalışıyorum çünkü okuldan kurtulmakla bitmiyo bide kpss derdi varki başa bela bizim okul gibi ama eminim artık busene kpssyide atlatcam artık daha fazla sınav çekemiycem. herkese bşarılar ve kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esrateacher
Guest
|
 |
« Reply #16 on: October 01, 2007, 10:18:50 PM » |
|
SLM BENDE İOLP MEZUNUYUM BENDE BURDA YENİYİMMMM 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugba407
Guest
|
 |
« Reply #17 on: October 27, 2007, 12:03:44 AM » |
|
slm arkadaşlar bende iölpliyim 2006 ankara mezunu,iölp mağduru değilim ama kpss mağduruyum gecen sene ücretli çalıştım busene sadece dersaneye gidiyorum kpss için yoksa sonsuza kadar ücretli kalıcak gibiyim herkese iyi şanslar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kbenli
eltpool
|
 |
« Reply #18 on: November 16, 2007, 11:35:53 AM » |
|
arkdaşlar bende 1 sene iolp de ders veren ingilizce öğretmenlerindenim, önelikle söylemek istediğim igilizceyi evde çalışarak başarmanınn sanıldığı kadar kolay hatta hiçkolay olmadığı.bir çok öğrencimiz dersanelere para ödüyor bunun için. hepinize kolaylıklar diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
semaozturk
eltpool
|
 |
« Reply #19 on: November 22, 2007, 08:52:07 AM » |
|
merhaba bende bu bölümden mezun oldum. Çok zor bir bölüm gerçekten. Suanda bursada kadrolu çalısıyorum. Üniversitemizin hiçbir dezavantajı yok. Comenius kapsamında İngiltere'ye bile gittim. Başta diplomamdan dolayı kabul edilmeyebilir diye düşünüyordum. Ama yanılmışım. Okuyan arkadaşlarıma başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhan1soz
eltpool
|
 |
« Reply #20 on: April 20, 2008, 12:12:40 PM » |
|
slm ben de iolp eskişehir2007mezunuyum . şubatta kadrolu yozgat merkeze atandım. hepimize kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sesa
eltpool
|
 |
« Reply #21 on: May 30, 2008, 12:29:05 PM » |
|
valla baya varmışız ya bende iolp mezunu bi öğrtmnim konya ereğlide çalışıorum kadrolu.2006 mezunuyum bende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evana
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #22 on: October 26, 2008, 10:39:32 PM » |
|
mrb.bayadır eltpooldayım ama iolplileri ilk kez gördüm.ben de beş yılda bitirdim 2 dersten:(hala içime oturuo ama Allaha şükür bitmicek hiç dediğim okul bitti.3 yıldır siirtte çalışıorum.tüm iolpde okuyan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.azim ve stadartların üstünde çalışarak başarılcağına inanıyorum.bizi anlayabilen nadir eğitim mezunlarından biri olan arkadaşa da teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teacher11
eltpool
|
 |
« Reply #23 on: February 13, 2009, 01:31:41 PM » |
|
selam arkadaşlar bende iopliyim okul bitti ama bi senede kpss ile uğraştım şu anda kadrolu olarak atandım çalışıorum.hepinize başarılar............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|