PABLO
eltpool
Stajyer
|
 |
« on: September 21, 2006, 05:58:37 PM » |
|
tüm erzurum mezunları sizi bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luci
luci
eltpool
|
 |
« Reply #1 on: September 24, 2006, 06:16:27 PM » |
|
selam arkadaşım,ben erzurum ingiliz dili 2002 yılı mezunuyum 
|
|
|
|
|
|
we come from nowhere....................
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
bruce u hafif andırıyorum :)))
|
 |
« Reply #2 on: November 05, 2006, 02:52:36 PM » |
|
2002 mezunu mu eğitim mi. ben de 2002 fen edebiyat gündüz mezunuyum.konya da görev yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #3 on: November 07, 2006, 08:14:34 PM » |
|
bu başlığı okuyan 25 arkadaş neden cevap yazmamış acaba. yoksa erzurum mezunu değilmisiniz. aynı sınıfta okuyup da haberleşemediğimiz arkadaşlarım var, eğer bir mesaj bırakırsanız kim olduğunuz konusunda, haberleşmiş oluruz 2002 mezunu levent
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #4 on: November 12, 2006, 11:17:39 PM » |
|
selam tekrar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmetyaran
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #5 on: November 20, 2006, 08:11:08 AM » |
|
ben mehmet yaran 1999-erzurum ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum,hatay-iskenderunluyum ama şu an giresun da ingilizce öğretmeni olarak görev yapmaktayım herkese slmlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birvar
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #6 on: November 20, 2006, 05:55:09 PM » |
|
merhaba 2000 yılı ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum amasya suluovada öğretmenim.Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #7 on: November 21, 2006, 02:27:35 PM » |
|
deniz sen misin bu amasya suluovadaki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkanekin
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #8 on: November 22, 2006, 12:41:41 PM » |
|
dil edebiyat değil ama 2002 ingilizce öğretmenliği mezunuyum. izmir deyim selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birvar
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #9 on: November 27, 2006, 10:06:12 PM » |
|
MARİNER BEN DENİZ DEĞİL SİNAN AMA DENİZ'İ TANIYORUM İLETMEK İSTEDİĞİN BİRŞEY VARSA İLETEBİLİRİM?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #10 on: November 28, 2006, 01:49:52 PM » |
|
sağol ama ben de görüşüyorum Deniz le, sadece o mu yazdı buraya diye merak etmiştim. sonradan sordum ona ve yazmadığını öğrenmiştim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #11 on: November 30, 2006, 10:07:40 PM » |
|
buraya da takılan pek az herhalde. pek mesaj yazan yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masum106
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #12 on: December 18, 2006, 04:27:21 PM » |
|
erzurum/eğitim/ingilizce/ ama mezun değil öğrenci hala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lystra
Gold Member
eltpool
Int. Postgraudate in Dutch and Trans. in GENT
|
 |
« Reply #13 on: December 29, 2006, 06:36:47 PM » |
|
Merhaba arkadaşlar 1998 Erzurum KKEF mezunuyum. Konya'da Konya Lisesinde görev yapmaktaydım. Su an Belçika'da görevlendirildim. Buradaki Erzurum mezunu bütün arkadaşlarla tanısmak isterim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gardenya
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #14 on: January 07, 2007, 08:06:26 AM » |
|
Merhaba arkadaşlar bende 2000 mezunuyum ve şuan Adana'da bir lisede görev yapmaktayım. Yazanlar içinde ismen de olsa tanıdık yada aşina gelen kişiler var. Görüşmek üzere... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didemcakir
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #15 on: January 31, 2007, 08:37:44 PM » |
|
SELAM ARKADAŞLAR.BEN DE 99 KKEF MEZUNUYUM.HATAYIN KIRIKHAN İLÇESİNDE GÖREV YAPMAKTAYIM.BU ARADA ERZURUMU DA ÖZLEDİM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #16 on: February 23, 2007, 10:04:24 PM » |
|
selam didem çakır. ben 2002 fen.edb. mezunu levent. ismin yabancı gelmedi. acaba bir şekilde tanıştık mı ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birvar
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #17 on: May 12, 2007, 07:56:53 AM » |
|
gardenya ad soyad ne ben sinan birvar 2000 mezunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PABLO
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #18 on: May 19, 2007, 10:58:28 PM » |
|
ARKADAŞLAR MERHABA HİÇ ERZURUM MEZUNU GELMİYORMU BU SİTEYE.NEDEN CEVAP YAZMIYORLAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tekir
Guest
|
 |
« Reply #19 on: May 23, 2007, 12:23:14 AM » |
|
Merhaba,
Ben Erzurum 1980 mezunuyum,12 Eylül döneminde mezun oldum.Sanıyorum sitedeki diğer Erzurum mezunlarının hepsi de genç öğretmenler.Yani o zamandan bu yana çok şey değişti.Bizi okutan hocaların bazıları emekli oldular,bazıları da can güvenliği olmadığından diğer üniversitelere dağıldılar.Benim dönemim bile emekli oldu.Sitede başka Erzurum mezunu var mı bilmiyorum ama şu bir gerçek ki 12 Eylül'den sonra okuyanlar şanslıydılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caner_gurel
Guest
|
 |
« Reply #20 on: August 27, 2007, 03:39:38 PM » |
|
SELAMLAR; Ben de ATATÜRK ÜNİ. İNG.DİLİ VE ED. mezunuyum,2007 sezonunda mezun oldum.Bilgi alışverişinde her türlü paylaşıma açığım .2006 yılında üniversitemizde FİLOLOJI KULUBU'nce sergilenen Shakespeare'nin ^^A MID SUMMER NIGTH DREAMS^^adlı oyununda DIMITRIOUS rolündeydim.Bilenlere ve tanıyanlara duyrulur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
angelica
eltpool
|
 |
« Reply #21 on: September 08, 2007, 06:28:38 PM » |
|
selam arkadaşlar bende 2005 erzurum ingiliz dili mezunuyum,artvinde görev yapıyorum,okulumu çok özledim,ordayken yakındığımız herşey şimdi çok güzel geliyor.keşke o günlere geri dönebilsek,bütün arkadaşlara selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #22 on: September 09, 2007, 10:16:11 PM » |
|
selam angelica. ben geçen yılın sonunda ayrıldım artvinden. 2002 de mezun olduktan sonra ilk görev yerim orasıydı. mecburi hizmeti tamamlayım tayin istedim. artvinde 3 yıl anadolu lisesinde 1 yıl da anad. meslek lisesinde çalıştım, merkezde. sen hangi okulda görev yapıyorsun. görüşürüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
angelica
eltpool
|
 |
« Reply #23 on: September 10, 2007, 06:24:10 PM » |
|
mariner meraba,ben atatürk ilköğretimdeyim.ama liseyide anadolu lisesinde okudum,2000de mezun oldum liseden,iki sene sonra sen gelmişsin.şimdi nerdesin?kesin görmüş ya da tanıyorumdur seni.lisemi çok severdim ben ya süper anılarım vardır keşke bende orda öğretmenlik yapabilseydim.mahmut bey,azmi bey hepsi benim öğretmenlerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #24 on: September 10, 2007, 09:44:06 PM » |
|
selam Angelica. ben levent. mezun olduktan sonra okula geldiysen belki görmüşsündür beni. Mahmut hoca, Azmi hoca, Osman bey, Metehan bey, hepsi ile beraber çalıştım üç yıl. bende çok özlüyorum orayı şuan. Atatürk ilköğretimi biliyorum, 1-2 kez sınav görevleri için gitmiştim oraya. güzel okul. Türkçe öğretmeni vardı Savaş bey. hala orda mı bilmiyorum. arkadaşım dı benim. Bir de Esra hanımda orda çalışıyordu sanırım. sizin okulda mı hala? ben konya ereğliye atandım geçen yıl. Memleket mersin olunca, yakın olsun diye buraya tayin istemiştim. Erzurumda durumlar nasıldı sen mezun olduğunda. Yavuz hoca ayrılmışmıydı üniversiteden. şuan Denizlide haberin var mı bilmiyorum.Kubilay Geçikli asistan olarak devam ediyordur sanırım. sınıf arkadaşımdı benim. bak şimdi Erzurumu da özledim.  ) neyse görüşürüz yine. hoşçakal şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
angelica
eltpool
|
 |
« Reply #25 on: September 11, 2007, 06:41:34 PM » |
|
selam levent,aslı ben.ismini duymuştum,kesin görmüşümdür de ama yüzünü hatırlamıyorum,hatta bi kac dedikodu bile biliyorum hakkında sanırım:).savaş hoca benim rehber öğretmenimdi bu sene anadolu öğretmene atandı.bizim okul fena diildir de lisede calışmak istiyorum ben.erzurumda en son güzeldi ya benim için zaten herzaman güzeldi aslende oralıyım ama burda büyüdüm.kampüs falan epey güzelleşti,sonrada çok gittim zaten.yavuz hocanın ayrıldığını biliyorum,hatta şu anda benim ev arkadaşımın yüksek lisans hocasıymış orda,zaten erzurumda da çok samimiydiler eğer sende yavuz hocayla samimiysen biliyosundur arzuydu benim ev arkadaşımın ismi.neyse böyle işte son durumlar,iyi bak kendine,görüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luci
luci
eltpool
|
 |
« Reply #26 on: September 11, 2007, 10:24:43 PM » |
|
selam 2002 erzurum ingiliz dili mezunuyum.malatya da görev yapıom:)
|
|
|
|
|
|
we come from nowhere....................
|
|
|
linay
linay
eltpool
|
 |
« Reply #27 on: September 22, 2007, 05:57:16 PM » |
|
merhaba.... 2004 atatürk üniversitesi kazım karabekir eğitim fakültesi,ingilizce öğretmenliği mezunuyum.3 yıldır antakyada görev yapıorum.tüm erzurum mezunları yanıtlarınınızı bekliyoruz..tanısalım üniversite yıllarını konusalım...kaynaklarımızı paylaşalım.. :up
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariner
mariner
eltpool
|
 |
« Reply #28 on: September 22, 2007, 06:00:43 PM » |
|
linay hoşgeldin aramıza. alttaki mesajları okuduysan oralarda herkes kendinden bahsediyor. ben Levent Mersinliyim. Konya-Ereğlide görev yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
linay
linay
eltpool
|
 |
« Reply #29 on: September 22, 2007, 06:04:31 PM » |
|
merhaba levent.hoşbulduuuum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
linay
linay
eltpool
|
 |
« Reply #30 on: September 22, 2007, 06:08:38 PM » |
|
didem cakır merhaba... bende antakyada görev yapıyorum aynı fakülteden mezunuz..2004 mezunuyum bende..antakya ya geldiğinde görüselim..endüstri meslek lisesindeyim .....adım aylin bu arada....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
netitan
eltpool
|
 |
« Reply #31 on: September 22, 2007, 11:28:37 PM » |
|
2002 ingiliz dili 2. öğretimmezunuyum.5 yıl erzurumda çalıştım bu yıl istanbula geldim o günleri çoook özledim keşke hep öğrenci kalsaydık.aşkaleliyim.varmı bizden kimseeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rose
Guest
|
 |
« Reply #32 on: October 06, 2007, 10:10:23 PM » |
|
Merhaba arkadaşlar,ben Sevtap.Sizler gibi Erzurum İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI 2000 yılı mezunuyum.Aslında 1998 mezunu olacaktım ama teknik sorunlar nedeniyle 99-00 yılı mezunu oldum  .Şu an Antalya-Manavgat ta Anadolu meslek ve meslek lisesinde görev yapıyorum.bizim zamanımızda Yıldız AKsoy bölüm başkanıydı,sonra İbrahim yerebakan başkan oldu.sanırım yavuz hariç bütün hocalar hala orda.herkese selamlar  .
|
|
|
|
« Last Edit: October 06, 2007, 10:49:15 PM by rose »
|
|
|
|
|
musty01
eltpool
|
 |
« Reply #33 on: November 05, 2007, 01:57:21 AM » |
|
merhaba arkadaslar...ben mustafa. 2002 gece. mezunuyum daha da önemlisi ADANAlıyım ... halen erzurumdayım. galıba burda emeklı olacagım.(sahıl kasabası degıl ama küvetimiz var) herkese selam (bölümde ki son gelismeleri benden alabilirsiniz.. ...) görüşmek üzere...................... netitan::: vvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr SEVGİLİ KARDESİM NETI VE de TAN.. SİZDE BİR ADET DE CEM TAN OLMASI LAZIM. İSTE O DA BENIM KARDESİM. (n^apıyon bilader? asfaltlar bizi ağlatıyor artık..) GALIBA NUMARAMI KAYBETTINIZ.... NEYSE mustafa_ingilizce@hotmail.com kaydedin. (aksam 5 ten sonra online) şevvali öpün yerime.mustafa teyzesi cok özledi onu................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
netitan
eltpool
|
 |
« Reply #34 on: November 09, 2007, 09:10:12 PM » |
|
mustiiiiiiiiiiiiiiiii kara oğlan neydiyonuz sizi çoook özledik terlikler hala ıslakmı fatoşu öp benim yerime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rkal
eltpool
|
 |
« Reply #35 on: November 11, 2007, 08:08:47 PM » |
|
1999 İngiliz Dili mezunuyum. Abdullah MERDİVAN. 3 SENE ERZURUMDA ÇALIŞTIM. 2003 ŞUBATTAN BERİ BALIKESİRDEYİM. 2004DE BALIKESİR RAHMİ KULA ANADOLU LİESİNE ATANDIM. HALEN ORDAYIM.bU ARADA ZATEN Bİ SİTEMİZ VAR. İLGİLENENLERE:http://www.filologlar.com/forum/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denizseçkin
eltpool
Stajyer
|
 |
« Reply #36 on: November 12, 2007, 04:38:06 PM » |
|
slm arkadaşlar ben deniz 2002 filoloji gündüz mezunuyum şuan amasyada çalışıyorum bu arada levent sağa sola saldırma geçti senin devranın:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedalus
eltpool
|
 |
« Reply #37 on: November 17, 2007, 10:49:39 AM » |
|
Merhaba, ben Ömer Faruk Darende. '98 Edebiyat mezunuyum. Şu an K.S.Ü. de okutman olarak çalışıyorum. Lütfen diyaloğu kesmeyelim. Herkese kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alert
eltpool
|
 |
« Reply #38 on: March 06, 2008, 04:40:59 PM » |
|
MERHABA.BEN HALIME.92 KKEF MEZUNUYUM.Yok mu bizim dönemden kimse?My close friend zümrüt topal,1 miss you.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
engteacher19
eltpool
|
 |
« Reply #39 on: February 09, 2010, 10:24:43 PM » |
|
Merhaba ben Arslan ÇEVİK.1988 KKEF mezunuyum ve şu an Çorum Anadolu Öğretmen Lisesinde çalışıyorum.20 yıllık öğretmenim ve Erzurum mezunu tüm arkadaşlarla tanışmak isterim.Hepinize sevgiler ve selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|