Eltpool Forum
July 31, 2010, 06:11:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: İngilizce Öğretmeni arkadaşlar tanışıp materyal paylaşabiliriz...  (Read 9463 times)
curvasud
Guest
« Reply #100 on: August 27, 2006, 08:49:01 AM »

2001 ingiliz dili edebiyatı bogazici mezunuyum..
siteyi yeni gordum..
bakayım dedim..
uamrim guzel ortam olur, saglam paylaşımlar olur...
Eltpool Forum
« Reply #100 on: August 27, 2006, 08:49:01 AM »

babaimran
eltpool
*

Stajyer

« Reply #101 on: September 03, 2006, 12:56:40 PM »

arkadaşlar meraba;
ben de bilgilerimizi, deneyimlerimizi ve materyallerimizi paylaşmaktan mutluluk duyarım.
özellikle anadolu lislerinde çalışan arkadaşlardan yardım bekliyorum. 3 yıldır ilköğetimde görevliydim. galiba bu sene anadolu lisesinde olacağım. ama ne yapacağımı bilemiyorum bana tecrübelerinizden yararlanma imkanı verirseniz mutlu olacağım
Eltpool Forum
« Reply #101 on: September 03, 2006, 12:56:40 PM »

tekir
Guest
« Reply #102 on: September 03, 2006, 06:54:27 PM »

Sayın babaimran,merhaba,
Bir kere Anadolu Lisesinde çalışacağın için  şanslısın,neden mi:Kendini geliştirmek için bir şans bu.Bunu nasıl yapacağına gelince elbette birçok yolu var.Bir kere İng.kitap okumayı kendine bir görev edinmelisin.Bu çok etkili.Hiçbir semineri kaçırmamaya bak.Tabii ki seminerlerde öğrendiklerini uygulamak da önemli.Her öğretmen bunu yapmaz,zaman kaybı olarak görür.Diğer önemli şey de şu:Değişik yayınevlerinin repleri okullara,tabii ki özellikle Anadolu Liselerine örnek kitaplar bırakıyorlar.Bak bunları kullanmak çok yararlı oluyor,hem öğrenci açısından hem de öğretmen açısından.Bu farklı farklı yayınevlerinin farklı farklı kitaplarından beğendiğin bölümlerinin fotokopisini çekerek worksheet olarak veya ev ödevi olarak kullanabilirsin.Diğer önemli bir konu ise bu konuda deneyimli öğretmenlerle iletişim halinde olup,deneyimlerinden yararlanmak.Kitapların çoğunda her konunun sonunda ''extra activities'' bölümü vardır.O bölümü atlama,bazen gerçekten çok etkili ve''FUN''olabilecek şeyler bulunuyor.Sana şimdiden başarılar.
witchowski
Gold Member
eltpool
*

Stajyer

« Reply #103 on: September 07, 2006, 01:01:36 PM »

herkese merhaba;
iki senedir internette bakmadığım ing dersi ile ilgili site kalmadı ama eltpool ile bugün tanıştım. iyi ki de tanıştım.artık plan ve materyal sıkıntısı çekmeyeceğimi umuyorum. 2000 selçuk, ing dili ve edb mezunuyum. konyada bir ilköğretimde ing öğretmenliği yapmaktayım...
pelope
eltpool
*

Stajyer

« Reply #104 on: September 16, 2006, 09:01:41 AM »

Selam
Benim de tatilim yıl içinde kullanabileceğim materyalleri aramakla geçti diyebilirm. Ama bu siteyi çok sevdim. Yararlı olacağını düşünüyorum.
spy
Guest
« Reply #105 on: September 29, 2006, 12:23:13 PM »

Selamlar ben de Akşehirde ücretli (vekil) öğretmenliğe başladım.
Ama artık ..bey,  ....hanım...,hocam sözlerini duymaktan ve söylemekten sıkıldım...
Mümkünse size hanım bey vs diyemeyeceğim!
Hatta ben olabildiğince relax olurum!Öğretmenlik de bir yere
kadar.Robot değilim ya...Bu arada evet elimizdeki bilgidir materyaldir plandır
paylaşalım çok iyi olur ama bende bişey yok.6. 7. 8. sınıflara giriyorum ve
yıllık planı nasıl yapacağımı bimiyorum hoş günlük planı da bilmiyorum
aynı durumda olanların yardımını bekliyorum teekkürler!
esendeniz
Guest
« Reply #106 on: September 29, 2006, 10:11:18 PM »

Selam ben de bu sitede yeni üye sayılırım plan için plan ve zümreler başlığına sonra da ilköğretim bölümüne tıklatın gönderilen dosyalar ataçlı resim olanlar oraya tıklatırsanız dosya açılır kaydedebilirsiniz Diğer bölümler de aynı
azratuna
Guest
« Reply #107 on: September 30, 2006, 09:51:00 AM »

Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'da bir anadolu lisesinde ingilizce öğretmeniyim. Meslekdaşlarımla bir arada olmak çok güzel. Tekrar görüşmek dileğiyle...
Azra
miragemiller
eltpool
*

Stajyer

« Reply #108 on: October 02, 2006, 04:04:43 PM »

slm ben de 2003 ege mezunuyum şuan memleketim olan Tekirdağda bi lisede hatta çok programlı ve problemli bi lisede ingilizce öğretmeniyim.Benim de elimde çok güzel dokümanlar mevcut ancak biraz düzenlemem lazım yakında paylaşıma hazır olurlar bu arada bizi böyle bi forumda buluşturmayı akıl eden herkese teşekkürler
fenerium
eltpool
*

Homo Homini Lupus...

« Reply #109 on: October 08, 2006, 06:54:47 PM »

Herkese merhaba arkadaşlar, aranızda olmaktan çok mutluyum, en azından artık kaynak aradığımda başvurabileceğim bir yer var, kuranlara ve yardımda bulunanlara binlerce teşekürler. Ben 1995 DEÜ Buca Eğitim mezunuyum ve şu an bir Anadolu Öğretmen Lisesinde çalışıyorum, bu yıl dil sınıfı aldım ve sanırım sizlerden epey faydalanıcam, karşılıklı yararlı ve faydalı olmak dileğiyle...bye,see you  Wink
ceyna
Guest
« Reply #110 on: October 09, 2006, 08:13:42 PM »

merhaba sevgili meslektaşlarım,
yeni mezun oldum, Eskişehir Anadolu üniversitesinden.
kpss ye çalışıyor bir yandan da vekil öğretmenlik yapıyorum.
ılkögretim bir ve ikinci  kademelerde çalısıyorum, kaynak araştırması yaparken yeni buldum siteyi, çok mutluyum, benim için çok değerli öğrencilerime materyal vermekte artık zorlanmıyacagım sitemiz sayesinde.
yaşasın
liyali
eltpool
*

Stajyer

« Reply #111 on: October 09, 2006, 08:21:54 PM »

bence de paylaşalım  Wink
mesela new bridge to success2 (22-32 üniteler) kasedi cd'si olan varsa lütfen benimle paylaşsın. Cheesy
guzsem@hotmail.com
verda
Guest
« Reply #112 on: November 06, 2006, 07:03:31 PM »

merhaba meslektaslar,
ben 2006 gazi mezunuyum.materyallerı paylasmamız tabıkı cok faydalı olacak.sımdıden tesekkurler hepinıze..
sheyda
Guest
« Reply #113 on: November 07, 2006, 01:58:29 PM »

Cheesy Cheesy Cheesy
 slm arkadaşlar siteye üye olalı çok olmuştu ancak inceleme fırsatını yeni buldum
materyal paylaşmayı ben de çok isterim..
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden  çok teşekkürler...
shlimazl
Guest
« Reply #114 on: November 10, 2006, 05:59:59 PM »

selamlar arkadaşlar...
2006 Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. siteyi daha bugün öğrendim ve hemen üye oldum...
biraz bakındım siteye. Çok güzel bi yer olmuş burası...
emeği geçenlre teşekkürler...
pelinagb
Guest
« Reply #115 on: December 05, 2006, 02:54:02 PM »

merhaba ben PELİN CAGAN istanbul üniversitesi ingilizce dili ve edebiyatı 2001 mezunuyum ingilizce oğretmenliği yapiyorum  Smiley istanbul mezunları varmı acaba 2001  tanışmak isterim  ayrıca internetten de ingilizce eğitim veriyorum bedavadır Smiley www.bilgimnet.com

imza eğitim şart : www.bilgimnet.com
AsiA
eltpool
*

Stajyer

« Reply #116 on: December 07, 2006, 06:19:26 PM »

selam arkadaşlar. Ben de Afyonkarahisarda İngilizce öğretmeniyim. İlk mesajımı bu konuya atmak istedim.Smiley
alien84tr
eltpool
*

« Reply #117 on: December 23, 2006, 05:50:22 PM »

selam.....
arkadaşlar bende bu sene anadolu lisesi yapılan bir okulda 3 yıldır çalışmaktaydım ancak bizi geçici görevle başka bir okula (ilköğretim) verdiler.Bundan sonrası ne olacak bilemiyorum ,ve bizim durumumuzda olan arkadaşlarla veya farklı bir uygulama içinde olan arkadaşlarla haberleşebiliriz,bize bilgi verirlerse gerçekten seviniriz.              KONYA LİSESİ-   İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ--- TEVFİK EKMEKCİGİL
ACİL VE ÖNEMLİDİR.

tevfik hocam üzülmeyin bakın avrasya var yadam var geşer gider yani ben dağın başında ilköğretimde öğretmeni idare edioz kendinize ii bakın hocam saygılar

CEM
hocayavuz
eltpool
*

Stajyer

« Reply #118 on: December 24, 2006, 09:33:31 PM »

şuana kadar incelediğim siteler içersinde en faydalı olan eltpool gözüküyor..burada emeği geçen bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum..bende 2002 Çukurova Üniversitesi mezunuyum ve İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir düz lisede görev yapıyorum..ve bu senede Yabancı Dil sınıfımız açıldı:) anlıyacağınız burada bulduğum materyaller çok faydalı oluyor..sevgiyle kalın..
demir46
Guest
« Reply #119 on: December 27, 2006, 03:38:37 PM »

Uludağ mezunuyum ve şu an Erzincan'da bir ilköğretimde çalışıyorum.Site gerçekten çok güzelmiş.Emeği geçenlere teşekkürler
blacktulip
blacktulip
eltpool
*

Öğretmen

« Reply #120 on: December 29, 2006, 02:15:40 PM »

Selam Benimde ilköğretimde 6. senem.Bu siteye yeni üye oldum, şimdiye kadar nerelerdeydiniz ya da ben nerelerdeymişim bilmem...Herkese iyi çalışmalar ve iyi bayramlarbest for the new year

blacktulip
designer
Guest
« Reply #121 on: January 11, 2007, 10:29:53 PM »

slm arkadslar. ben ingilizce öğretmeni değilim ..... ama tasarımcı (öğt) olarak ingilizce ile yakın ilişkiliyım. sız ingilizce öğretmenlerinden yardımlarınızı beklıyorum. ayrıca boyle sıtelerı olması toplumun gelısmesı paylasımın artmasını olumlu yonde arttıracaktır.  8)ileride bu sitenın daha buyk bır sekılde sunumu olacaktır. sızlerle tanısmak yardımlasmak isterım
                       s ımdılık kendınıze ii bakın
 Roll Eyes Grin Wink
                                                 saygılarımla
                                                                           Cool   machıne desıgner  Cool
chidem1453
eltpool
*

« Reply #122 on: January 23, 2007, 10:32:10 PM »

merhaba ben chidem bu sene sonunda bende ıngılızce ogretmenı olacagım Smiley buyuk sona son aylar yanı.ben de bu kutsal gorevde meslektaslarımla tanısmak ıstedım.benımle materıal alısverısı yapmak ısteyen olursa cok mutlu olurum.bu sene tez aldım hadı hayırlısı  Roll Eyes
reading skills ıle ılgılı notları yada fıkırlerı goruslerı olanlar paylasırsa mutlu olurum c_ozkan82@hotmail.com

everything for children....
gazielt
Guest
« Reply #123 on: February 08, 2007, 03:45:05 PM »

Neden  sitemiz bu kadar sessiz:(Sanki kendi haline bırakılmış gibi,sessiz,durgun:(Sanki terkedilmiş koca bir site ve arada bir yaşam belirtisi varmı yokmu diye uğrayan birkaç kişi:)Oysa bolemiydi bu alanda lider olan bir sitenin şuanki durumu uzuntu verici.İkinci lige inmek hiç yakışmadı:(Yoksa ilerde efsane olarak mı kalacak:)
teacherose
Guest
« Reply #124 on: February 08, 2007, 09:26:04 PM »

slm! ben çkale 18 mart 2003 mezunu, istanbulda anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesinde ingilizce öğretmeniyim. paylaşıımlarınız için şimdiden teşekkürler.
sahinkar
Guest
« Reply #125 on: February 26, 2007, 08:51:38 PM »

slm ben bir lisede
ing.öğrt. ama daha çok kpds,yds ve toefl üzerine ders veriyorum..
MJOY32
Guest
« Reply #126 on: February 28, 2007, 09:34:26 PM »

MERHABA ARKADAŞLAR .... BEN MEHMET ...ISPARTADA ANADOLU STATÜSÜNDE BİR LİSEDE İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM...
BİLGİ DE PAYLAŞARAK ÇOĞALIR....   MAIL ADRESİM : mehmetbtn@hotmail.com
ertanderen
eltpool
*

« Reply #127 on: March 04, 2007, 03:10:55 PM »

Graduated from Uludağ Uni,
teaching at primary and high school,
studying at MA program in Muğla Uni.

thanks the site creators. Very useful and demand satisfying site.

ertanderen@yahoo.com
ertanderen@hotmail.com
merveelt
eltpool
*

« Reply #128 on: April 01, 2007, 11:21:18 AM »

merhabalar  hacettepe mezunuyum.Muğlalıyım.Erzincan'da ilköğretimde çalışıyorum.yeni üye oldum.Bende elimde olanları paylaşıcam.Umarım faydalı olur.herkese iyi çalışmlar
« Last Edit: April 01, 2007, 11:26:45 AM by merveelt » Logged
enlil
Gold Member
eltpool
*

Öğretmen

« Reply #129 on: April 01, 2007, 10:09:31 PM »

merhabalar  hacettepe mezunuyum.Muğlalıyım.Erzincan'da ilköğretimde çalışıyorum.yeni üye oldum.Bende elimde olanları paylaşıcam.Umarım faydalı olur.herkese iyi çalışmlar

erzincanlı olup 2006 senesinde hacettepeden mezun olan ve şuan itibariyle erzincan'da öğretmenlik yapan iki ingilizce öğretmeni arkadaşım var.

Get Up, Stand Up! Stand Up For Your Right!
Get Up, Stand Up! Don't Give Up The Fight!
sysianai
Guest
« Reply #130 on: April 14, 2007, 03:06:32 PM »

çift taraflı olduktan sonra ben de paylaşıma varım. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakülktesi İngilizce Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim.
msn adresim;
alisahin15@msn.com
fbaloglu
master
eltpool
*

Forum Reader

« Reply #131 on: August 08, 2007, 05:50:17 AM »

Ben şu an hakkari yüksekova da çalışmaktayım.2002 yılında mustafa kemal üniversitesi ingilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldum.sizlerle tanışmak isterim.

msn adresim:fbaloglu77@gmail.com
ertanderen
eltpool
*

« Reply #132 on: November 02, 2007, 08:46:02 PM »

ilköğretim materyalleri paylaşabilirim. ertanderen@hotmail.com
JANUARY
eltpool
*

« Reply #133 on: November 05, 2007, 03:17:09 PM »

bu site olmasa ne yapardık
zn_gorgen
eltpool
*

« Reply #134 on: January 05, 2008, 10:44:53 AM »

bende 2 sene amasya suluova da ingilizce öğretmenliği yaptım bir ilköğretimde ve bir lisede... bilgi paylaşımına hazırım.çok sıkı teftişler atlattım  Wink yardımcı olabileceğim bişey olursa sevinirim...
sweet_jade
eltpool
*

« Reply #135 on: June 18, 2008, 06:39:14 PM »

MERHABAAA..
 Ben bu siteye daha yeni üye oldum;2006 Atatürk üni. mezunuyum ve şu an Erzurum da bir lisede sözleşmeli ingilizce öğretmeniyim..siteyi şimdi inceliycem aradığım bi siteydi gerçekten..Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.. tatile az kaldı bu arada herkese iyi tatillerrrr:)
serap güney
eltpool
*

« Reply #136 on: August 06, 2008, 01:36:27 PM »

slm arkadaşlar ben serap
hasanoglan 2000 meznyum
açıkögretm ing ögrtmenligi 3. sınftaym
ve çok pişmanm acayp zor ve sistemi hala oturmami bir bölüm
ögrenclerinze kesnlikle tavsiye etmeyn bence
sinn_voll
eltpool
*

« Reply #137 on: August 27, 2008, 02:11:26 PM »

KOcaeli üniv. ingiliz dili ve edebiyatı mezunları nerdeee:(
x_drama_queen_x
eltpool
*

« Reply #138 on: October 18, 2008, 11:28:43 PM »

ben lise2 yd öğrencisiyim.sadece ingilizce değil diğer dilleri de bilmek,bilmenin sonucunda yeni kültürler öğrenmek ve buna bağlı olarakta hiçbirşey bilmediğim hayata azda olsa anlam katarak,tek yöne yönelip yanlış düşüncelerde bulunmaktan kaçınırım.umarım sayın öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızda bu düşünce içinde toplumumuzun seviyesini yükseltmek için çalışmaya devam ederler.
mystery_sea
eltpool
*

« Reply #139 on: October 20, 2008, 10:29:04 PM »

Kocaeli Üni. İngilizce Öğrt. 2008 mezunuyum. ve şuan Gebze'de bir ilköğretim okulunda çalışmaktayım Smiley
serdararikan2003
eltpool
*

Stajyer

« Reply #140 on: October 22, 2008, 07:42:00 PM »

Sayın arkadaşlar elimde bol miktarda kaynak var kendim özellikle görsel kaynaklar yapıyorum.Her seviyede.Alt yazı Türkçe ve İngilizce filmler İngilizce öğrenmede çok faydalı oluyor.Dilerseniz gönderebilirim.Serdar Arıkan Tel:05436921130
AsiA
eltpool
*

Stajyer

« Reply #141 on: October 31, 2008, 02:34:56 PM »

Selam,
Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 2000 mezunuyum. İstanbul avrupa yakasında çalışıyorum. İstanbul daki DPÜ lü arkadaşlar: varlığınızdan haberdar edin.

Ben de DPU 2006 mezunuyum. Antalya'dayım.
febahadir
Fatih Ekrem BAHADIR
eltpool
*

« Reply #142 on: February 19, 2009, 07:39:36 AM »

merhaba arkadaşlar;
ben fatih ekrem bahadır
febahadir
kütahyalıyım, 2 sene bilkent'te, 2 sene de kıbrıs'ta okudum. ingilizce öğretmeniyim. 2006'da anadolu lisesinde başladım. elimde anadolu lisesi ile ilgili plan, worksheet, yazılı var. ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşabilirim.
herkese teşekkür ederim.
selametle.
konevi
konevi
Adminağa
eltpool

"Sen Yüreğimdeki Coğrafyanın Güneşe Bakan Yanısın"

« Reply #143 on: February 19, 2009, 02:02:54 PM »

merhaba arkadaşlar;
ben fatih ekrem bahadır
febahadir
kütahyalıyım, 2 sene bilkent'te, 2 sene de kıbrıs'ta okudum. ingilizce öğretmeniyim. 2006'da anadolu lisesinde başladım. elimde anadolu lisesi ile ilgili plan, worksheet, yazılı var. ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşabilirim.
herkese teşekkür ederim.
selametle.
biz elimizde olan dökümanları sormadan paylaşıyoruz hocam. sormanıza gerek yok. sizde sormadan paylaşabilirsiniz. adı üstünde paylaşım sitesi. selam ve dua ile...

Özlenen Mevla ise, gönül özünde; mahkûm etme gözyaşını, salıver gitsin.
Özleten Leyla ise, dünya yüzünde; mahrum etme genç yaşını, siliver gitsin…
ALHAS
eltpool
*

Stajyer

« Reply #144 on: February 26, 2009, 09:15:41 PM »

ya ben anlamadım bişi Smiley)
onlarca insan bende yok bilmem ne var yok efendim şöyle harika kaynaklar var diyo da neden bunu derken hemen de bişi eklemiyo? yani şuna kısaca tanışmak için bir konu açtık Allah razı olsun millet bu sayede kendisini açıkça ve doğruca tanıtabiliyor desenize Smiley))
tamam tamam kızmayın bişi demedim yaw:))
ben Ali ALHAS. Elbistanlıyım ve Ankara'da bir öğretmen lisesinde ing. öğretmeniyim. Kaynak paylaşımına varım dememe gerek yok zaten onun için buradayız dii mi Smiley))
sevgiyle....
elanora
eltpool
*

Stajyer

« Reply #145 on: March 02, 2009, 01:48:00 PM »

Merhaba elt pool yöneticileri sitenizde ingilizce deneme sınavı reklamı vermek istiyorum.
gerekli bilgileri verirseniz sevinirim.muharrem ışık
Lagrima
Seyyar Büfe
Adminağa
eltpool

Oh my God, They killed Kenny again

« Reply #146 on: February 18, 2010, 04:23:37 PM »

sevgili arkadaşlar;

tanışmak elbette iyidir, tanışalım.
ve fakat materyallerinizi paylaşmak için tanışmayı beklemenize gerek yok.
bu siite kurulduğunda üyelerden hiç birini tanımıyordum ben.
şimdi yüzlerce tanıdığım oldu.

hasansezai
eltpool
*

« Reply #147 on: March 10, 2010, 09:42:30 PM »

öğrenciyim.hem de okulda.
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to:  

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.